Produktfotografering hos Wide

Hvert år blir vi invitert tilbake til Wide som holder til på industrifeltet her i Rakkestad for å ta produktbilder. Det er alltid morsomt å jobbe med denne glade gjengen og hvert år byr det på nye utfordringer i form av å fotografere alt fra relativt små produkter til de mer eller mindre enorme. Den største utfordringen er derimot selve etterbehandlingen av bildene. Pga størrelsen på produktene hos Wide har vi ingen annen mulighet enn å fotografere dem der, men bildene skal ha hvit bakgrunn og se ut som om det er fotografert i studio. Det innebærer ganske mye arbeid i Photoshop, der bildene uansett skal innom for å sørge for at produktene ser så bra ut som mulig. I etterbehandlingen fjernen vi all bakgrunn som ikke skal være med på bildet og legger på en skygge under produktet, slik at det ikke ser ut som om det svever i løse luften. Ta en titt på noen eksempelbilder nederst i dette innlegget.

I mai ble vi invitert to ganger, siden de har ganske mange nye produkter i år og i tillegg ønsket nye portrettbilder av de ansatte.

580A8098-org580A8098580A8150-org580A8150580A8827-org580A8827