Om Bryllupsfotografering

Gratulerer med bryllupsplanene!

af20110730_058-Edit

Dette er den største dagen i deres liv! Derfor er vi opptatt av å være moderne, nyskapende men også samtidig klassisk i vår billedstil. Hos Aril Foto er vi glade i å fotografere utendørs og å ta bilder på location, slik at dere får en serie med bilder som ikke er slik som alle andres, men vi fotograferer naturligvis også i studio, dersom det er ønskelig. På location er vi opptatt av å finne et sted som er vakkert, klassisk og med store områder. Vi er også opptatt av å fotografere på steder der dere har en tilhørighet, som f.eks på en gård eller ved et bygg dere har en relasjon til. Dessuten har vi mange kontakter i Østfold som kan hjelpe oss til å få bilder på locations der ikke mange andre har blitt fotografert før.

I tillegg til å levere bra bilder, ønsker vi å levere bra produkter. Derfor har vi valgt ut et knippe av hundrevis av rammetyper, album og årets nyhet: Imagebox, slik at dere får det som er mest moderne og som ser mest appellerende ut. Ta en titt på vår oversikt over album og rammer.

Siden vi er to fotografer fra to generasjoner tilpasser vi hvilken fotograf dere burde velge til hvilken stil dere ønsker.

Ofte stilte spørsmål

– Fotograferer dere utenfor Rakkestad?
Ja! Mesteparten av våre bryllupsfotograferinger er fordelt rundt om i Østfold og Oslo-området. En av våre fotografer, Kristoffer, er basert i Oslo og har muligheter for studioleie og å fotografere utendørs der.

Hva får vi for fotograferingen som koster kr. 4000,-?
Dere får fotograferingen og en visningstime der vi velger ut bilder som skal til album, imagebox og forstørrelser. I tillegg får dere en egen webadresse der dere kan se alle bildene som er tatt, slik at det er enklere for dere å velge hvilke bilder dere ønsker på forkant av visningstimen.

Når er det for sent å bestille fotografering?
Dette varierer fra år til år, men vi anbefaler å bestille fotograferingen minst et halvt år før bryllupet. Ofte er de fleste lørdagene booket i desember.

Fotograferer dere i vielse og i selskapet?
Absolutt! Vi har egne priser på om dere kun ønsker fotografering i vielse eller selskap og vi har en pakkepris på heldagsfotografering! Ta en titt på prisene våre.

– Kan vi få bildene på CD?
Vi fokuserer på å være en profesjonell fagfotograf som leverer bilder i album, imagebox og innrammet. Vi ser derimot at flere og flere ønsker digitale bilder og har derfor åpnet muligheten for det, men det kreves av det kjøpes enten et album eller forstørrelse til minimum kr. 5.995,- før vi selger bildene digitalt. Dette skyldes at vi for det første ønsker at dere skal motta flotte produkter som dere kan vise frem og for det andre at vi mister opphavsretten til bildene og oversikten over hvor de publiseres. Bildene kan aldri brukes til kommersielt bruk og vi selger aldri rawfiler.